Pastes i pizzes fresques 
Obrador propi

Rememorant els nostres orígens, la nostra trajectòria, la nostra filosofia de treball… volem compartir amb tots vosaltres el nostre ímpetu pel treball ben fet, per aconseguir una producció artesana i de qualitat.

Ens especialitzem en cuina italiana, sense oblidar-nos d'on som i d'on  venim.

Podríem definir la nostra cuina basada en un ‘Know-how’ italià però amb una essència plenament catalana.

 

Pizza de manetes de porc? A La Cosa Nostra és possible!

 

Després de cursos, seminaris i conferències amb professionals del sector en la bella Itàlia, l'equip de La Cosa Nostra va tenir la preparació i formació necessària per a poder preparar des de pastes fresques autènticament italianes, fins a les pizzes més gustoses de la regió.

 

Adeqüem les receptes forasteres amb els productes d'aquí. A l'obrador de La Cosa Nostra elaborem productes exquisits, exclusius i de fabricació pròpia. Els ingredients que utilitzem en les nostres receptes són de gran qualitat i de proximitat, aquest fet avala les proeses d'uns grans plats.

PASTES LA COSA NOSTRA - OBRADOR

 

L'OBRADOR
 
L'epicentre de totes les creacions de La Cosa Nostra és el nostre obrador.
 
Amb horari intensiu, és la base gastronòmica de tots els nostres productes, ja siguin les bases per a elaborar pizzes per als nostres restaurants, pizzes casolanes congelades per a comercialitzar, tota la nostra pasta fresca, les postres artesanes, etc.
 
Prioritzant la qualitat de la matèria primera, un acurat procés d'elaboració i una bona distribució i preservació del producte, fa que La Cosa Nostra continuï trepitjant fort després de dues dècades dedicades a la gastronomia.

 

LA COSA NOSTRA - TAKE AWAY CERVERA

Era juliol de l'any 2002 quan ens aventuràvem en aquest projecte ple d'emocions i sobretot… de molta pasta! ;)

Noves il·lusions i l'equip format… tot a punt per iniciar un projecte que, fins al dia d'avui, gaudim dia a dia.

Amb què et sorprendrem si ens demanes? #PropostesMoltNostres

  • Pizzes

  • Carpaccios

  • Pasta artesana

  • Rissotos

  • Postres artesanes

  • I molt més...


LA COSA NOSTRA - TAKE AWAY TÀRREGA

 

Portem el nostre #SavoireFaire fins a la teva casa.
 

Al nostre establiment de Tàrrega, elaborem les pizzes i els carpaccios al moment per a poder portar-los fins a casa teva amb el nostre servei a domicili (Delivery) a Tàrrega o perquè puguis recollir-los in situ (Pickup).